Iets voor jou?

Al een tijdje het gevoel dat je leven niet zo lekker loopt? Dat stress steeds meer de overhand krijgt? Last van piekeren, slapeloosheid of vage lichamelijke klachten die maar niet overgaan? Of gewoon op zoek naar meer evenwicht in je leven?

Studies tonen aan dat je je brein kan trainen om de dingen anders te zien, weer creatief en ondernemend te worden en gewoon terug plezier te hebben in het leven. Je verstand gezond maken dus. En dat doen we ook mét gezond verstand, met een methode die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.

Het gevoel dat je batterij aan het leeglopen is? Dan is het tijd om jezelf te herladen. In mindfulness voor beginners leer je de dingen anders te zien, weer creatief en ondernemend te worden en gewoon terug plezier in het leven te hebben.

Je maakt kennis met meditatietechnieken waarbij je de ademhaling en het lichaam gebruikt om je bewust te worden van je ervaring in het huidige moment.

Je krijgt inzicht in hoe stress werkt en hoe we onze reacties daarop zelf kunnen regelen. Je leert patronen van zorg en zelfkritiek herkennen die vaak voor nog meer stress zorgen en je leert die patronen te doorbreken.

Je ontdekt hoe je bewuster kan communiceren.

Je ontwikkelt manieren om meer voor jezelf te zorgen en meer veerkracht op te bouwen, zodat je prestaties en je gevoel van geluk verbeteren.