Algemene voorwaarden

Annulatievoorwaarden

De inschrijving is definitief vanaf het afronden van de inschrijvingsprocedure op de website.

Bij annulering van een inschrijving gelden de volgende annulatiekosten:

  • Meer dan 3 weken voor de start: 25% van de inschrijvingsprijs
  • 3 weken tot 2 weken voor de start: 50% van het inschrijvingsprijs
  • 2 weken tot 1 week voor de start: 75% van het inschrijvingsprijs
  • Minder dan 1 week voor de start: geen annulatie mogelijk

Je kan niet met de cursus starten als het inschrijvingsgeld op de dag van aanvang niet betaald is.

Inschrijving verplaatsen naar een ander moment          

Als er aanbod beschikbaar is en er voldoende plaatsen zijn, kan je je inschrijving verplaatsen naar een ander moment. Bij verplaatsing van deelname naar een andere training gelden de volgende verplaatsingskosten:

  • Meer dan 1 week voor de start: verplaatsingskost 50 euro
  • Minder dan 1 week voor de start: verplaatsingskost 100 euro

Inschrijving doorgeven aan een andere persoon            

Je kan jezelf kosteloos laten vervangen door een andere persoon tot aan de start van de training, op voorwaarde dat deze persoon voldoet aan de deelnamevoorwaarden.

Annulatie door Het Gezond Verstand   

Het Gezond Verstand houdt zich het recht voor om een training te annuleren of van locatie te verplaatsen bij minder dan 8 deelnemers . Je wordt daarvan onmiddellijk op de hoogte gebracht. Bij annulatie krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald binnen de 15 dagen.

Indien een trainer onverwacht door ziekte een dag of sessie niet kan geven,  is Het Gezond Verstand niet verantwoordelijk voor eventuele schadevergoedingen die worden gevraagd. De les/lessen wordt/worden dan herpland aansluitend op de laatste les.

Deelnemingsvoorwaarden

Met je inschrijving neem je er akte van dat de training  een groepscursus, geen (groeps)therapie. Mindfulness voor beginners vervangt op geen manier nodige medische of psychologische bijstand.

Een training volg je best NIET in de acute fase van een ernstige stemmings- of angststoornis of lichamelijke klacht. Ze vereist immers een inzet die je in een moeilijke periode niet kan opbrengen. Mensen die te kampen hebben (gehad) met ernstige psychische problemen volgen de training beter bij een trainer met een opleiding tot arts of klinisch psycholoog en worden dus doorverwezen.

Indien na de intake blijkt dat nu niet het goede moment is, krijg je je inschrijvingsgeld  terugbetaald. Het Gezond Verstand is niet verantwoordelijk voor eventuele geleden schade indien de deelnemer het intakeformulier niet volledig en waarheidsgetrouw heeft ingevuld.